Een Access Bars® Cursus geeft je de sleutels tot onbegrensde mogelijkheden.

Een ‘must have’ voor de startende- en ervaren ondernemer, therapeut, behandelaar of coach die wil inspireren en het beste voor heeft met zijn klanten.

Tijdens de cursus creëer jij een andere realiteit. Je zal veel van je obstakels, dingen die je weerhouden van dat wat je daadwerkelijk wil, los gaan laten. Dit loslaten creëert een betere versie van jezelf.

Gedurende deze cursusdag die we om 10.00 uur relaxt beginnen ontmoet je Gary Douglas en dr. Dain Heer (de grondleggers van Access Consciousness®) op video. Je krijgt een duidelijke uitleg wat Access Bars® is en hoe jij Access Bars® kan toepassen voor jezelf en in je eigen praktijk. Ook hoe het wetenschappelijk werkt, dat Access Bars® je energiebanen reset en dat het bewezen is dat het helpt om angsten en depressies tegen te gaan, komt ter sprake. Aangezien de cursusdag een combinatie is van theorie en praktijk geef en krijg je voor de lunch al een Access Bars® behandeling. Tijdens deze cursus leer je de Bars Clearing Statement. Ook ontvang je de Bars Manual waarin alle informatie over Access Bars® staat vermeld.

Rond lunchtijd zal er alle tijd zijn om je eigen meegebrachte lunch te nuttigen. Thee, koffie, gezuiverd water en diverse zoete/zoute versnaperingen zijn aanwezig.

Na de lunch vervolgen we de dag met de tweede behandeling. Tijdens deze behandelingen wordt je gecoacht door Gecertificeerd Access Bars® Facilitator Jelle van Brussel. Ook is er tijd voor verdieping in Access Bars® en het stellen van vragen.

Aan het einde van de dag, om 18.00 uur, ronden we de cursus af en krijg je het Bars Practitioner certificaat. Je mag jezelf vanaf nu een gecertificeerd Bars Practitioner noemen. Als Practitioner mag je de Bars behandelingen geven aan anderen. Ook kun je de Bars behandeling gelijk aanbieden in je eigen praktijk.


Praktische cursusinformatie
Een cursus Access Bars® duurt 1 dag  (10.00-18.00 uur)
Een cursusgroep bestaat uit 4 – 10 deelnemers
De cursus vindt plaats aan de Emmastraat 7 te Zwolle
De cursuskosten bedragen € 300,00 (inclusief btw)
Parkeren kan op het parkeerterrein van de IJsselhallen
Uitrijkaart is te verkrijgen bij Jelle voor € 4,00
Aanmelden